Varaa maksuton arviokäynti ›

Lakeus LKV

Eteläpohjalaisten kodinvaihtajien luotettava kumppani

 

Lakeus LKV on paikallinen, luotettava ja tehokas Seinäjoen talousalueella toimiva kiinteistönvälittäjä. Teemme päivittäin töitä täyttääksemme asiakkaidemme odotukset muuttuvissa elämäntilanteissa. Emme jätä kiveäkään kääntämättä löytääksemme juuri sinulle täydellisen asunnon. Toimintamme perustuu aktiiviseen ja luotettavaan henkilökohtaiseen myyntityöhön, yhdistettynä nykyaikaiseen ja laadukkaaseen asuntojen markkinointiin. Näiden yhdistelmällä pääsemme parhaaseen lopputulokseen eli saamme asunnostasi parhaan hinnan kohtuullisella myyntiajalla.

 

Jokainen asiakas ja koti on meille erityinen ja tärkeä. Tavoitteenamme on aina tyytyväinen asiakas, joka suosittelee meitä ystävilleen ja tuttavilleen. Toimintamme perustuu lakeihin sekä säädöksiin, ja noudatamme hyvää välitystapaa.

 

Ota rohkeasti yhteyttä, kun tarvitset myyntiapua ja kutsu meidät maksuttomalle arviokäynnille. Myyntiaikeissa tilattu arvio on maksuton, eikä tämä sido sinua vielä mihinkään.

 

Palvelemme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

 

Tervetuloa asiakkaaksemme!

Välittäjäesittely

 

Juuso Lehto

yrittäjä, ylempi kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV

AKA-KHK yleisauktorisoitu kiinteistöarvioitsija

julkinen kaupanvahvistaja

 

Annan käyttöösi 13 vuoden ja yli 1000 asunto- ja kiinteistökaupan kokemukseni kiinteistönvälitysalalla. Mentaliteettini työn tekemiseen näkyy vuosien varrella saavuttamissani tutkinnoissa sekä myyntityön tuloksissa. Minut tunnetaan hyväntuulisena ja ahkerana kiinteistönvälittäjänä, joka ei jätä asioita puolitiehen. Tavoitteeni on aina jättää asiakkaalle erinomainen palvelukokemus.

 

Olen jatkuvan kehittymisen sekä oppimisen puolestapuhuja. Olen opiskellut ylemmän kiinteistönvälittäjän tutkinnon (YKV) ja olen Keskuskauppakamarin hyväksymä auktorisoitu kiinteistöarvioitsija (AKA-KHK-yleisauktorisoitu). Lisäksi toimin maanmittauslaitoksen julkisena kaupanvahvistajana. Luonnollisesti hyllystä löytyy myös alalla yleisesti vaadittu laillistettu kiinteistönvälittäjän tutkinto (LKV). Pitkä kokemus ja korkea vaatimustaso heijastuvat tekemääni asiakastyöhön. Lakeus LKV:llä asiakkaat asioivat aina ahkeran, koulutetun sekä palvelualttiin kiinteistönvälittäjän kanssa. Kotikaupunkini Seinäjoki on minulle tärkeä ja työni kautta haluan myös osaltani nostaa Seinäjoen parhaita puolia esiin. Paras paikallistuntemus voi olla vain paikallisilla osaajilla.

 

Työtäni teen tehokkaasti, palveluasenteella ja suurella luottamuksella. Vapaa-ajalla minut löytää perheen parista, lenkkeilemästä tai tenniskentältä.

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä