Varaa maksuton arviokäynti ›

Ostotoimeksianto

Ostotoimeksiannon avulla etsimme unelmiesi kodin puolestasi!

 

Joskus unelmien asunnon löytäminen on kuin etsisi neulaa heinäsuovasta. Ostotoimeksiannon avulla teet asunnon ostamisesta itsellesi helppoa ja vaivatonta sekä tavoitat myös sellaiset kohteet, jotka eivät ole vielä myyntiin päätyneet. Usein ostotoimeksiannon kautta löydetyt asunnot eivät nimittäin ole olleet vielä missään myynnissä, ja yhteydenottomme aktivoi potentiaaliset myyjät.

 

Mikäli olet kyllästynyt seuraamaan päivittäin uusia myyntiin tulevia kohteita ja odottamaan kohteiden julkisia näyttöjä, niin ostotoimeksianto on sinulle oikea valinta. Näin voimme tarjota sinulle ostajana erinomaista henkilökohtaista palvelua. Ja mikä parasta, sinulle ei tule mitään kuluja, ellei sopimus johda kauppaan.

 

Sinun tarvitsee vain kertoa meille, millaista kohdetta etsit. Ehkä sinulla on jo tiedossa jokin tietty asuinalue, jolta koti tulisi löytyä. Olennaisia tietoja ovat myös huonemäärä, asunnon ikä ja käytettävissä oleva budjetti.

 

Tämän jälkeen me huolehdimme uuden asunnon etsimisestä sinun puolestasi ja saat kaikista potentiaalisista kohteista ensimmäisenä tiedon. Käännämme kaikki kivet ja kannot löytääksemme sinulle unelmiesi kodin.

 

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

*
*
*

Pakolliset kentät * 
Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä